REKLAMI GEÇ

Güney Şelalesi’nin çökmesiyle şok oldu

Güney Şelalesi’nin çökmesiyle şok oldu

Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Güney Şelalesi’nin heyelanla çökmesi haberini alınca yıkıldı. Şelalenin hak etettiği turizme kavuşması konusunda uzun süredir bizzat emek veren Demir’in ilk sözleri, “Ne hayallerimiz vardı. Gerçekten duyunca inanamadım” oldu…

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2013 Salı, 11:05

DENİZLİHABER
Güney Şelalesi’nin birden bire çökmesi, yalnız Denizli’nin değil Türkiye’nin gündemine oturdu. Şelalenin yıkımı en çok Denizlilileri yasa boğarken en az onlar kadar üzülen biri daha vardı. Bir süredir şelaleye hak ettiği turizm hareketliliğini kazandırmak için uğraşan denizli Valisi Abdulkadir Demir, haberi alınca kelimenin tam anlamıyla yıkıldı.

Denizlihaber.com’a acı haberle ilgili değerlendirmelerde bulunan Denizli Valisi Demir’in ilk sözleri “Biliyorsunuz Güney Şelalesi’ni hak ettiği turizm bölgesi haline getirebilmek için proejelerimiz hayata geçmişti. Özellikle Pamukkale’ye gelen turistlerin o bölgeye rahatlıkla ulaşımını sağlayabilecek çalışmalar yapıyorduk. Yolu kısa süre önce tamamlamıştık. Şelaleyi seyahat acentelerinin rotası içine dahil ettirdik. Güney’le ilgili ne hayallerimiz vardı” diye konuştu.

anons-1

“Gerçekten duyunca inanamadım” sözleriyle şaşkınlığı ve üzüntüsünü dile getiren Vali Demir, “Diyecek söz bulamıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı