REKLAMI GEÇ

GEKA’da 120. Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

GEKA’da 120. Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

Güney Ege Kalkınma Ajansı120’nci Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Denizli’de yaptı. Denizli Valisi Hasan Karahan’dan YönetimKurulu Başkanlığını devralan Muğla Valisi Esengül Civelek’in balkanlık yaptığı toplantıda 2019 yılının ilk 6 aylık dönemine dair faaliyet raporları ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 2020 yılı çalışma usul ve esasları incelendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2019 Çarşamba, 15:44

Muğla Valisi Esengül Civelek’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Denizli Valisi Hasan Karahan, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan ile GEKA Genel Sekreter vekili Özgür Akdoğan katıldı.

Açılış konuşmasında önümüzdeki 2 yıl boyunca GEKA Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini icra edecek olan Aydın ve Denizli Sanayi Odası Başkanları’nı kutlayarak yeni görevlerinin Bölge için hayırlı olmasını dileyen Muğla Valisi Esengül Civelek, bölgenin kalkınmasına yön verecek ve rekabet gücünün artmasına fırsat yaratacak Fizibilite Desteği Programı kapsamında, Ajansa başvurusu yapılan projeleri inceleyerek görüşlerini sunacaklarını söyledi.
Vali Civelek, “Kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlara yönelik yürütülen Teknik Destek ve Fizibilite Desteği programlarının tüm yıl açık. Bu nedenle bölgedeki tüm paydaşlar bu olanaktan faydalanmalı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı