REKLAMI GEÇ

Güney’de 58 yıllık okul yıkılıyor

Güney’de 58 yıllık okul yıkılıyor

Vali Şükrü Kocatepe ilçe gezilerini sürdürüyor. Güney ve Buldan’da incelemelerde bulunan Vali Kocatepe, yenilenmesi planlanan Güney Atatürk Ortaokulu’nda da incelemelerde bulundu. 28 Nisan 2016 tarihinde yapılacak TEOG sınavının ardından yıkılacak olan okulun yerine Hayırsever İşadamı Yasin Tokat tarafından, babası Fevzi Tokat adına 18 derslikli ortaokul yaptırılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2016 Perşembe, 10:19

Vali Şükrü Kocatepe, Güney ve Buldan ilçelerinde incelemelerde bulundu. Önce Güney’e giden ve daha önce ilçede Adliye binası olarak hizmet veren, şu an Devlet Hastanesine dönüştürülmek üzere tadilatı devam eden binada incelemelerde bulunan Vali Şükrü Kocatepe, 10 yataklı olarak tefriş edilen binanın inşaatın en kısa sürede tamamlanarak binanın hizmete açılması talimatını verdi.

vali-guney-buldan-ziyaret-ic

Vali Kocatepe, daha sonra Hayırsever İşadamı Yasin Tokat’ı işyerinde ziyaret etti. Hayırsever ile birlikte hayırseverin babası Fevzi Tokat adına yaptıracağı okul bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Kocatepe, yapılacak okul hakkında yetkililerden bilgi aldı. 1958 yılında yapılan ve şu an ekonomik ömrünü tamamlayan Güney Atatürk Ortaokulu binası 28 Nisan 2016 tarihinde yapılacak TEOG sınavının ardından yıkılarak yerine Hayırsever İşadamı Yasin Tokat tarafından 18 derslikli ortaokul yaptırılacak.

vali-guney-buldan-ziyaret-icc

İlçe merkezini gezerek esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Kocatepe, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Vali Kocatepe Güney ziyaretinin ardından Buldan’a geçti. Kaymakam Hacı Uzkuç tarafından karşılanan Vali Şükrü Kocatepe, yüklenici firma tarafından inşaatı tamamlanan İmam Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı