REKLAMI GEÇ

Güney’de kadınlara yönelik panel yapıldı

Güney’de kadınlara yönelik panel yapıldı

Pamukkale Üniversitesi, Güney Kaymakamlığı ve Güney Belediyesi’nin birlikte organize ettiği ve kırsal alanda kadına yönelik desteklerin konu alındığı panel, yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2019 Pazartesi, 16:02

Pamukkale Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASUAM), Güney Kaymakamlığı ve Güney Belediyesi’nin ortaklaşa organize ettikleri ve kırsal alanda kadına yönelik destekler ve sosyal güvenlik konularının işlendiği panel, Güney Belediyesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

PAÜ KASUAM Müdürü Prof. Dr. Handan Kumaş’ın yürüttüğü panele konuşmacı olarak Pamukkale Üniversitesi İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, Denizli Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık, KOSGEB Denizli İl Müdürü Aziz Acar, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koordinatörü Murat Kar katıldı.

Güney ilçesi kadınlarının köylerden gelerek yoğun ilgi gösterdiğive aktif biçimde gerçekleşen panelde katılımcılar konuşmacılara çok sayıda soru yönlendirdi. Panelde, kadınların özellikle ürünlerini pazarlama konusunda yaşadıkları sorunlara çözüm olarak, Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığı ile pazarlama konusunda mesleki eğitim programları ve Halk Eğitim Merkezleri aracılığı ile girişimcilik kursları açılması konusunda görüş birliğine varıldı. Aynı zamanda Güney Kaymakamlığı ile Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi arasında özellikle pazarlama eğitimleri konusunda işbirliği geliştirilmesine yönelik görüşmelere başlanması isteği dile getirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı