REKLAMI GEÇ

İyi Parti İl Başkanı, meclis üyesini izinsiz pazarlık yapmakla suçladı: İhraç işlemleri başladı

İyi Parti İl Başkanı, meclis üyesini izinsiz pazarlık yapmakla suçladı: İhraç işlemleri başladı

Yerel seçimlere kısa süre kala İyi Parti’nin Güney teşkilatı karıştı. İl Başkanı Nihan Cihan Özden kısa süre önce istifa eden ilçe başkanı ve belediye meclisi üyesi Serdar Tapalı’yı “izinsiz şekilde başka partilerle görüşme ve pazarlık yaptığını açıkladı. Tapalı’nın ihracı istenirken, ilçe yönetimi görevden alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2024 Salı, 15:50

İyi Parti İl Başkanı Nihan Cihan Özden, teşkilatın Güney ilçesinde yaşadığı sıkıntıya dair açıklama yaptı. Özden açıklamasında, Millet İttifakı kapsamında Güney’de belediye meclisi üyesi seçilen Serdar Tapalı’yı suçladı ve ihracç istemiyle disipline sevk edildiğini duyurdu. Özden’e göre, bir süre önce ilçe başkanlığından da istifa eden Tapalı, başka partilerle görüşmeler ve pazarlıklar yaptı.

Olayın öğrenilmesinden sonra Tapalı ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Tapalı’nın ilçe başkanlığından istifasından sonra göreve getirilen başkan Alaattin Ağırbaş ve ilçe yönetimi görevden alındı.

 

İL BAŞKANININ AÇIKLAMASI
İl Başkanı Özden, “Güney İlçe Başkanlığımızın ve 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti’miz tarafından aday gösterilerek seçilen belediye meclis üyesi Serdar Tapalı’nın başka siyasi parti temsilcileri ile İl Başkanlığımız ve Teşkilat Sorumlularımızın bilgisi dışında görüşmeler ve pazarlıklar yürüttüğü tarafımızca tespit edilmiştir.

Güney İlçe Başkanlığımızın görevlerinden alınması ve meclis üyesi Serdar Tapalı’nın partimizden tedbirli olarak ihracı hususlarında işlemlerin İl Başkanlığımızca başlatıldığını tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı