REKLAMI GEÇ

Vali Karahan Güney Şelalesi’ne hayran kaldı

Vali Karahan Güney Şelalesi’ne hayran kaldı

Vali Hasan Karahan bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Güney’e gitti. Vali Karahan, doğa harikası Güney Şelalesi’ne hayran kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2017 Cumartesi, 12:09

Güney ziyaretine Kaymakamlık ile başlayan Vali Hasan Karahan, Kaymakam Vekili Fatih Bayram, Belediye Başkanı Halil Ayhan ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Kaymakam Bayram’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi alan Vali Karahan, daha sonra İlçe Entegre Hastanesi’ne geçti.

Valimiz Hasan Karahan poliklinik, laboratuvar ve hastane bölümlerinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden genel yapı hakkında bilgiler aldı.

Güney ilçe ziyareti kapsamında daha sonra Güney Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan, Belediye Başkanı Halil Ayhan’dan bilgi aldı. Ayhan, belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetleri anlattı.

Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Vali Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden ilçedeki asayiş durumu hakkında brifing aldı.

Vali Karahan’ın en renkli gezisi Menderes Nehri’nin kenarında bulunan ve doğal güzelliği bakımından görülmeye değer yerlerden biri olan Güney Şelalesi oldu.

Şelalede incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan, yetkililerden genel durum hakkında bilgi aldı, turizme yönelik çalışmalarda gelinen aşamayı dinledi.

Vali Karahan, Güney Şelalesi’ne hayran kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı