REKLAMI GEÇ

2 mahallede engelliler için yollara kilitli taş

2 mahallede engelliler için yollara kilitli taş

Honaz Belediyesi, “engelliye hizmet böyle olur” dedirten bir çalışmaya imza attı. Aşağıdağdere ve Yokuşbaşı mahallelerinde engelli vatandaşların geçtiği yollar kilittaşı ile kaplanarak, onların evlerine rahat bir şekilde gidip gelmeleri sağlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2015 Çarşamba, 11:40

Honaz Belediyesi ekipleri, Aşağıdağdere ve Yokuşbaşı’na yaptıkları mahalle gezileri sırasında, engelli vatandaşlar Sunay Yıldız ve Emine Çınlar’ın evlerine giden yollların kış aylarında çamurla kaplandığını, tekerlekli sandalye ile dışarıya çıkmakta zorlandıklarını öğrendi.

Görevlilerin aktardığı bilgi üzerine Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, engelli vatandaşlar Sunay Yıldız ve Emine Çınlar’ın evlerine giden sokakların kilitli parke taşıyla kaplanması talimatını verdi. Fen işleri ekipleri, Yokuşbaşı ve Aşağıdağdere’deki çalışmayı kısa sürede tamamlandı.

ic

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, bu çalışmayla ilgili bilgi verirken, “Aşağıdağdere ve Yokuşbaşı mahallelerimizde yaşayan engelli kardeşlerimiz Sunay Yıldız ve Emine Çınlar, artık evlerinden dışarı daha kolay çıkabiliyorlar. Belediyemiz Fen İşleri ekiplerimizce, bu iki engelli vatandaşımızın ikamet ettikleri evlerin giriş sokakları yeniden düzenlendi. Yollar kilitli parke taşı ile kaplanarak, tekerlekli sandalye ile rahat bir şekilde hareket etmeleri sağlandı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı