REKLAMI GEÇ

Başkan Kepenek çocukları sevindirdi

Başkan Kepenek çocukları sevindirdi

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçedeki tüm okullara içinde futbol, basketbol, voleybol ve futsal topunun olduğu spor malzemesi dağıttı, öğrencileri mutlu etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2019 Çarşamba, 12:50

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Honaz’da etkinlik düzenlendi. Kızılyer Hüseyin Avni Özden İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen etkinliğe Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in yanı sıra ilçenin diğer mülki amirleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlamalarda günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı. Okulun halk oyunları ekibinin gösterisi büyük alkış alırken daha sonra başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Törende konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Okullarımızın isteklerini asla geri çeviremeyiz. Onların istediklerini yerine getirebildiğimiz takdirde çocuklarımız daha güzel eğitimler alacak. Ben üniversitenin ilkokuldaki eğitimle kazanılacağını düşünenlerdenim. Bugün de okulumuza ve diğer okullara yüzlerce spor malzemesi veriyoruz. Spor malzemelerini kullanan öğrencilerimizden önemli başarılar bekliyorum. Bundan sonra başarılı olan öğrencilerimizi de kariyer planlaması kapsamında Ankara’ya götüreceğiz. Orada önce Anıtkabir’e ardından ODTÜ gibi üst düzey okullara götüreceğiz. Onlara büyük hayaller kurmayı öğretmemiz gerekiyor” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Kepenek öğrencilere spor malzemelerini tek tek dağıttı. Spor malzemelerini alan öğrencilerin büyük mutluluk yaşadığı gözlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı