REKLAMI GEÇ

Belediye meclisinden kampüs yapımına destek

Belediye meclisinden kampüs yapımına destek

Honaz’a yapılacak olan Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na ilk destek Honaz Belediye Meclisi’nden geldi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve meclis üyeleri Kasım ayı oturum ücretlerini yeni kampüsün yapımı için bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2019 Cuma, 10:31

Honaz Meslek Yüksekokulu’nun ardından ilçeye yeni bir üniversite kazandırılması için başlatılan çalışmalar sonuç vermiş ve geçtiğimiz günlerde Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek arasında protokol imzalanmıştı.

Honaz Belediye Meclisi yeni üniversitenin yapımı için örnek olacak bir karara imza attı. Meclisten oybirliğiyle geçen karara göre meclis üyelerinin Kasım ayı oturum ücretleri Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun yapımı için harcanacak. Ardından yeni kampüs alanının yapımı için çalışmalar hız kazanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’ Yıllardır Honaz’ın kalkınması için ve üniversitenin gelmesi için çalışan eski başkanlarımız Mesut Öner, Mevlüt Tüfekçi ve Turgut Devecioğlu’na çok teşekkür ediyorum. Taş üstüne taş koydular. Yeni üniversitenin gelmesi için bizlerin de yoğun çabasının ardından protokolümüzü imzaladık. Şimdi de siz değerli meclis üyelerimiz bu şekilde güzel bir davranışta bulunarak Kasım ayının oturum alacaklarını yeni okul için bağışladılar. Biz de bu bağış dalgasını büyüterek akıllı binaların olduğu yepyeni bir üniversiteyi ilçemize kazandıracağız. Bu birlikteliğimiz için şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum’’ dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı