REKLAMI GEÇ

BENİ BİR SUBAY UYANDIRDI!

BENİ BİR SUBAY UYANDIRDI!

Honaz’da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi. Bölgede bazı evlerde hasarlar meydana gelirken, ahşap bazı evlerin de duvarları yakıldı. Yaşanan depremde ilginç olaylarda yaşandı.

/ DENİZLİHABER / 25 Nisan 2008 Cuma, 00:00

Merkez üssü Honaz olan depremin ardından bölgede bazı evlerde hasarlar meydana gelirken, ahşap binalarda ağır hasarlar oluştu. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan birçok işyerinde de duvarlarda büyük çatlakların oluşması nedeniyle işçilere izin verildi. Yaşanan depremde ilginç olaylarda yaşandı. İşte yaşanan ilginç olaylar

Rüyasında asker uyandırdı

Honaz’da oturan 55 yaşındaki Ali Güzel’in evinin yanındaki ahır yaşanan deprem ile birlikte yıkıldı. Yaşanan depremi gözyaşları içinde anlatan Ali Güzel, kendisinin deprem anında uyuduğunu ve beyazlar içinde gelen bir subayın kendisini uyandırdığını ve uyandığında deprem olduğunu söyledi. Yaşadığı bu ilginç olayı gözyaşları içinde anlatan Güzel, hayatını rüyasına gelen rütbeli askere borçlu olduğunu söyledi.

Deprem anında alev topu

Yaşanan depremin ardından Honaz’ın girişinde bulunan bölgede büyük bir alev topunun çıktığı ve bununda depremden kaynaklandığı açıklandı. Yaşanan olayın ardından bölgede geniş çaplı araştırma yapan Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı timleri ise alevin doğalgaz borusunun patlamasından kaynaklandığı öğrenildi. Bölgede ise Jandarma tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı