REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Honaz’da açılış yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Honaz’da açılış yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenen törende, eşzamanlı olarak Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Denizli AFAD lojistik Merkezi ile birlikte 15 farklı bölgede 22 AFAD Lojistik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2015 Çarşamba, 14:48

Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde 36 bin 307 metrekarelik alanda yapımı tamamlanan AFAD Lojistik Merkezi’nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Ankara’da düzenlenen törenle, eşzamanlı olarak Honaz’da düzenlenen açılışa, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu ile bürokratlar katıldı.

ic2 bin 400 metrekare kapalı alana sahip olan depoda her biri 100 tane olan tam takım çadır, toplam 96 konteynır, 2 bin 556 tane 16 metrekarelik çadır, 2 bin 232 tane 28 metrekarelik çadır, 3 bin 745 yatak, 6 bin 600 battaniye ve 2 bin 640 yastık, nevresim ve kılıf bulunuyor.

Afet bölgesinde yaşanabilecek enerji kesintilerinin giderilmesi amacıyla da 2 bin Kilowatt enerji trafosu ile 400 tonluk su tankının da bulunduğu Denizli AFAD Lojistik Depo ve Nizamiye Binası’nda, 2 tavan vinci, 2 forklift, 96 araç takip cihazı, İP AFAD bağlantılı uydu telefonu ve kesintisiz güç kaynağı yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı