REKLAMI GEÇ

Denizli-Ankara Karayolu’nda çalışmalar başladı

Denizli-Ankara Karayolu’nda çalışmalar başladı

Denizli-Ankara Karayolu, Kocabaş bölgesinde sel sularının yarattığı tahribat sabah saatlerinde daha net ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl yapılan yol tamamen tahrip oldu, Karayolları ekipleri düzenleme ve daha geniş gider hatları döşenmesi için çalışma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2018 Çarşamba, 11:11

Denizli bir süredir sağanak yağmurların etkisi altında. Dün akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur, şiddetini artırınca Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde afete dönüşmüş, Denizli-Ankara Karayolu trafiğe kapanmıştı.

Bölgeye sevk edilen çok sayıda DESKİ, itfaiye ve AFAD ekipleri yolda biriken, araçların mahsur kalmasına yol açan sel sularının temizlenmesi için yoğun çaba harcadı.

Saat 21.00 sıralarında kısmen trafiğe açılan Denizli-Ankara Karayolu, gece geç saatlerde biriken sel sularından tamamen arındırıldı.

SELİN YARATTIĞI TAHRİBAT BÜYÜK
Yoğun yağmur nedeniyle oluşan selin karayolunda yarattığı tahribat ise büyük oldu. Geçtiğimiz yıl yapılan asfaltlanan yol büyük hasar gördü. Sel sularının temizlenmesinin ardından sabah saatlerinden itibaren bölgeye Karayolları ekipleri sevk edildi.

GİDERLER GENİŞLETİLECEK
Karayolları’nın sorumluluk alanında bulunan yolda kurulan gider hatlarının yetersiz kaldığı bu yağmurda ortaya çıktı. Karayolları ekiplerinin yolda genişletme çalışmalarının yanı sıra, gider borularını da daha büyükleriyle değiştirmek için çalışma başlattığı açıklandı.

ULAŞIM TALİ YOLLARDAN
Bölgede ulaşım ise kontrollü olarak tali yollardan sürdürülüyor. Trafik ekipleri herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için önlem alırken, Karayolları ekipleri de yolun yeniden yapılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı