REKLAMI GEÇ

DESKİ çalışma yapacak, üç mahalleye su verilemeyecek

DESKİ çalışma yapacak, üç mahalleye su verilemeyecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün alt yapı çalışmaları dolayısıyla, 11 Eylül 2017’de Honaz İlçesinin Cumhuriyet, Hürriyet ve Afşinbey mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacağı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2017 Pazar, 14:01

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü’nün altyapı çalışmaları dolayısıyla Honaz’da su kesintisine gidileceği açıklandı.

Bu kapsamda, 11 Eylül 2017 Pazartesi günü Honaz İlçesi Ana Hat Bağlantısı çalışmalarının tamamlanabilmesi için 08.00-17.00 saatleri arasında Honaz ilçesinin Cumhuriyet, Hürriyet ve Afşinbey mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği, çalışmaların erken tamamlanması durumunda belirtilen saatten önce su verilebileceği belirtildi.

Yorumlar

Muhlis   -  Bağlantı 10 Eylül 2017, 14:59

Bu ilçenin sularının kesileceği duyuruluyor ama Merkezefendi’deki Akkonak Mahallesi sakinleri (2015) her gün saat 9’dan saat 23’e kadar habersiz kesiliyor. Her gün sular kesiliyor ve bunun hakkında hiçbir haber yok. İlk önce merkezi göze almalıyız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı