REKLAMI GEÇ

Honaz’da salça kuyruğu

Honaz’da salça kuyruğu

Honaz ilçesinde buluna salça fabrikası en yoğun günlerini yaşıyor. Özellikle ilçe dışından müşterilerin yoğun bir şekilde akın ettiği salça fabrikasında metrelerce kuyruk oluştu. Honaz Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin Honaz’da kurulu bulunan salça fabrikasında yoğun günler yaşanıyor. Kışa hazırlanan vatandaşların olmazsa olmazlarından olan salça için Honaz’a adeta akın eden vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Honaz Stadyumu’nun altında bulunan fabrikanın önünde neredeyse araç koyacak yer kalmazken, fabrikanın içinde…

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2017 Salı, 11:07

Honaz ilçesinde buluna salça fabrikası en yoğun günlerini yaşıyor. Özellikle ilçe dışından müşterilerin yoğun bir şekilde akın ettiği salça fabrikasında metrelerce kuyruk oluştu.

Honaz Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin Honaz’da kurulu bulunan salça fabrikasında yoğun günler yaşanıyor. Kışa hazırlanan vatandaşların olmazsa olmazlarından olan salça için Honaz’a adeta akın eden vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Honaz Stadyumu’nun altında bulunan fabrikanın önünde neredeyse araç koyacak yer kalmazken, fabrikanın içinde de uzun kuyrukların oluştuğu gözlendi. Domates salçasının kilogramının 8 TL, tatlı biber salçasının 10 TL, acı biber salçasının 10.50 TL olduğu fabrikaya gelenler kış ayları için onlarca kilo salça alıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluğun yaşandığı fabrikada ödemelerin kredi kartıyla da yapıldığı hatırlatıldı.

Fabrika yetkilileri Honaz salçasının bölgede önemli bir eksiği giderdiğini belirterek, salça ihtiyacı olan herkesi fabrikaya beklediklerini söylediler.

Yorumlar

AHMET TAHMAZ   -  Bağlantı 26 Eylül 2017, 16:13

Honaz İlçemizde günümüz teknolojisine uygun bir şekilde salça üretimini yapmakta olan S.S.Honaz Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile tüm çalışanlarını, emeği geçen herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı