REKLAMI GEÇ

Honaz’da kazada ölün üniversiteli kızın babası da kaza kurbanı olmuş

Honaz’da kazada ölün üniversiteli kızın babası da kaza kurbanı olmuş

Honaz’da 2 arkadaşıyla birlikte 75 metrelik uçurumdan yuvarlanan otomobilde can veren 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Kader Güldaş’ın babası Osman Güldaş’ın da 2001’de trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2017 Pazartesi, 16:51

Türkiye, Honaz’da meydana gelen kazayı konuşuyor. Ortaya çıkan bir ayrıntı yaşanan acıyı daha da katladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (DESKİ) çalışan, aynı zamanda Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü öğrencisi olan Emre Kumlu’nun kullandığı 20 YH 966 plakalı otomobil, dağ yolunda arıza yapmış, motoru çalışmayan ve içinde Honaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri 19 yaşındaki Fatmanur Bağbakan, 21 yaşındaki Ayşegül Öner ile 20 yaşındaki Kader Güldaş’ın bulunduğu otomobili sürücü itmeye çalışmıştı. Bu sırada yokuş aşağı itilen otomobil aniden hızlanmış, sürücüsüz bir şekilde yaklaşık 75 metreden uçuruma yuvarlanmıştı.

KAHREDEN TESADÜF
75 metrelik uçurumda parçalanan otomobilde bulunan 20 yaşındaki Kader Güldaş olay yerinde hayatını kaybetmiş, 19 yaşındaki Fatmanur Bağbakan ve 21 yaşındaki Ayşegül Öner ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Korkunç kazada hayatını kaybeden Kader Güldaş ile ilgili ortaya çıkan bir detay üzüntüyü daha da artırdı. Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Kader Güldaş’ın, babasının da trafik kazasında öldüğü ortaya çıktı.

Talihsiz genç kızın, babası Osman Güldaş’ın 2001’de trafik kazasında ölmesi üzerine amcası tarafından büyütüldüğü belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı