REKLAMI GEÇ

Devecioğlu mahalle iftarlarına katılıyor, projelerini anlatıyor

Devecioğlu mahalle iftarlarına katılıyor, projelerini anlatıyor

Cumhur İttifakı’nın Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, 2 Haziran’da yapılacak seçim çalışmaları doğrultusunda Karaçay ve Karateke Mahallesi’nde vatandaşlarla iftarda buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2019 Çarşamba, 16:17

Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Karaçay Mahallesi’ndeki iftar yemeğine katıldı. İftara gelen vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Osman Zolan ve Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, vatandaşların ramazanını tebrik etti.

Karaçay Mahallesi’nde düzenlenen iftarda hemşehrileriyle aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Turgut Devecioğlu, “Allah’ım bu güzelliklerimizi arttırarak sürdürsün. Ramazan ayımızın bereketi ve güzelliğiyle inşallah yürüyüşümüzü daim eylesin. Allah’ım inşallah Kadir Gecesi’ne Ramazan Bayramı’na kavuştursun” diye konuştu.

Başkan Zolan’a teşekkür
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Karaçay’da ve Honaz’da pek çok önemli hizmetlere imza attıklarını da belirten Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, “2014 yılından itibaren Karaçayımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile beraber hizmet etmeye çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a Karaçayımıza, Honazımıza ve ilimizin tamamına yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerin teveccühü ile inşallah hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“Daha yapılacak işlerimiz var”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Çok şükür 5 yılda Karaçayımıza, Honazımıza Turgut Devecioğlu Başkanımızla birlikte el ele vererek birçok güzel hizmetler yaptık. Birçok sorunları çözdük, daha yapılacak işlerimiz var” diye konuştu.

Teravih namazı sonrası Karateke Mahallesi’ni de ziyaret eden Başkan Adayı Devecioğlu ve Başkan Osman Zolan, burada da vatandaşların istek, öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Devecioğlu ve Zolan hemşehrileriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı