REKLAMI GEÇ

Devecioğlu, seçimler için tüm Honazlıları sandığa davet etti

Devecioğlu, seçimler için tüm Honazlıları sandığa davet etti

Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Pazar günü yapılacak olan seçimlerde, tekrar görev almaları durumunda Honaz’a hizmetkar olmaya devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2019 Cuma, 15:28

Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Pazar günü yapılacak seçimlerde Honazlıların onayını tekrar alacağına inandığını söyledi ve yeni dönemde birbirinden özel ve yeni projeleri hayata geçirmek için yola devam edeceklerini dile getirdi.

“3 Haziran sabahı Honazımız ilk günkü aşk ve heyecanla hizmet destanlarının aynı anlayışla gerçekleşeceği gözde bir yer olmaya devam edecek” diyen Başkan Adayı Devecioğlu, “Sizlerin teveccühü ile inşallah sizlere hizmetkarlık görevini yapmayı sürdüreceğiz. Honazımız huzurun, birlikteliğin, bereketin ve bolluğun merkezi olmaya devam edecek” diye konuştu.

Honazlı tüm hemşehrilerinin sandığa giderek vatandaşlık görevlerini yapacaklarından emin olduklarını da kaydeden Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, “Tüm kardeşlerim eminim, sandık başına giderek, özgür iradeleri ile tercihlerini gerçekleştirecektir. Biz de bu kararı alıp başımızın üzerine taç edeceğiz” dedi.

“Bizim için aslolan gönüllerdeki makamdır”

Diğer taraftan Devecioğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugüne dek, Honazlı kardeşlerimizle birlikte gece gündüz demeden, ihtiyaç olan ne ise hayata geçirmek için gayret ettik, hizmet ettik. İnşallah Honazımıza ve tüm mahallerimize ilk günkü aşk ve aynı heyecanla, hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Honazımız kazanmaya devam edecek. Bizim için aslolan gönüllerdeki makamdır, aslolan ‘Önce Honaz’dır.”

“Her şey Honazımız için”

Başta Honaz olmak üzere Denizli’nin, ülkenin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Devecioğlu, “Şimdi söz bir kez daha Honazlı kardeşlerimin. Desteklerini bizden hiç esirgemeyen, dualarıyla yol aldığımız hemşehrilerimin, kardeşlerimin 2 Haziran’da da bize sahip çıkacağına inancım tamdır. Her şey Honazımız için, Denizlimiz için. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı