REKLAMI GEÇ

Güzel Kalpli Tuğba

Güzel Kalpli Tuğba

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu öğrencisi 19 yaşındaki Tuğba Güler, arkadaşları vesponsorlarındesteğiyle Soma’da hayatını kaybeden madenciler için lokma döktürdü.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2014 Perşembe, 11:26

Soma’da yaşamını yitiren madenciler için tüm ülke gözyaşı dökerken, Honaz’da eğitim gören Çankırılı 19 yaşındaki Tuğba Güler’den örnek bir davranış geldi. PAÜ Honaz Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Tuğba, arkadaşlarından topladığı paralar ve sponsorların desteğiyle 2 bin kişilik lokma hayrı yaptı.

Önce Soma’ya gidip ailelere destek olmayı düşündüklerini, ancak daha fazla kalabalık yapmamak için bu fikirlerinden vazgeçtiğini söyleyen genç öğrenci, “Ardından lokma döktürmeye karar verdim. Arkadaşlarımla görüştüğümde herkes destek olacağını söyledi. Buradaki Gözde Pastaneleri’nin sahibi Mustafa Sarıkaya ile görüştüm. O da olumlu yanıt verince bu hayrı gerçekleştirdik. Orada ölen insanlarımız için sessiz kalamazdık, arkadaşlarım ve Honazlılar da buna destek verdi” dedi.

Honaz Meslek Yüksekokulu’nun bahçesindeki etkinliğe Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve okul yönetimi de katıldı.

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 23 Mayıs 2014, 09:33

maaşallah kızıma,sizin gibilerle gurur duyarız,allah razı olsun ,gönlünce versin..

vatandaş osman   -  Bağlantı 23 Mayıs 2014, 08:35

ne mutlu bu gençlere ve bu hayıra destek olanlara.hayrınızı allah kabul etsin

Veli Çam   -  Bağlantı 22 Mayıs 2014, 18:48

Nilüfer Yıldırım – Yaşar Yıldırım – Yasemin Bozkurt Hocalarımıza Bilinçli Ve Duyarlı Nesiller Yetiştirdiği için Teşekkürlerimi iletiyorum HMYO Sizinle Gurur Duyuyor…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı