REKLAMI GEÇ

Honaz Belediye Başkanı Kepenek sosyal medyada kontrolü kaybetti: İt sürüsü, şerefsiz evladı

Honaz Belediye Başkanı Kepenek sosyal medyada kontrolü kaybetti: İt sürüsü, şerefsiz evladı

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in daha önce kaynağını açıkladığı Honaz’daki villasının inşaatının çevresinde resmi plakalı belediye araçlarının görüldüğü bir video paylaşılması sert bir tartışma başlattı. Kepenek paylaşımın altına yorum yazarken kontrolünü kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2021 Pazartesi, 14:35

Honaz Belediye Başkanı CHP’li Yüksel Kepenek, ilçesinde villa inşaatına başlamış ve inşaatın nasıl yaptığını sosyal medya üzerinden kalem kalem açıklamıştı.

Ancak Sosyal Medya’da Honaz Gündem isimli, kullanıcısı gizli bir Facebook hesabı ev inşaatı konusunu yeniden gündeme getirdi. Belediye Başkanı Kepenek, yine sosyal medya hesabından açıklama yaparak kaynaklarını tekrarladı ve Honazlı işçilerin inşaatta çalıştığını söyledi.

Honaz Gündem hesabı, bunun üzerine Kepenek’in villasının inşaatının yanında duran iş makineleri ile resmi plakalı bir aracın göründüğü iddiasıyla bir video paylaştı ve “Biz çalışan arkadaşları değil mühendislik firmasını sorduk adam gibi sorduk, kıvırmadık… Adam gibi cevap bekleriz. Belediye çalışıyor resmi plaka bile çalıştırılıyor… Belediye çok çalışıyor çook” notunu düştü.

Bu paylaşım Belediye Başkanı Kepenek’i çok kızdırdı ve üslubunun dışına çıkardı. Çok sayıda yorum yazan Kepenek, “Ulan şerefsiz evladı yarın gel ne soracaksan sor… Bu yaptığını da özel hayata müdahale kapsamında suç duyurusu yapıyorum. Şerefsiz evladı sana bunu sormazsam namerdim” dedi. Kepenek, paylaşımı beğenenlere, “Bunu beğenenler sizin kimin kopeği olduğunuz belli” diye çıkıştı ve ‘it sürüsü’ benzetmesi yaptı.

Biz çalışan arkadaşları değil mühendislik firmasını sorduk adam gibi sorduk kıvırmadık adam gibi cevap bekleriz belediye çalışıyor resmi plaka bile calistiriliyor belediye çok çalışıyor coooook

Honaz Gundem paylaştı: 11 Nisan 2021 Pazar

Yorumlar

Kürşad   -  Bağlantı 15 Nisan 2021, 09:26

Honaz ilçesi ve sayın başkan hakkındaki tüm yalan haberleri 15 yıldır ilçeyi yiye yiye bitiremeyen malum kişinin yaptırdığı herkes tarafından aşikardır. Çamur at izi kalsın politikası ancak yenik pehlivanın halkın gözünden iyice düşmesine sebep olur.

şefkat   -  Bağlantı 14 Nisan 2021, 14:17

yakışmadı ama sonunda Denizli’nin en sakin, kültürlü, beyefendi belediye başkanını delirttiler. yasaları çiğneyen bir şey varsa suç duyurusunda bulunun.

ayşe   -  Bağlantı 12 Nisan 2021, 17:23

önemli bir ilçenin koskoca belediye bşk yakışmamış kardeşim ne olursa olsun güzel bir üslupla da anlatılabilir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı