REKLAMI GEÇ

Honaz Belediyesi 430 bin lira tasarruf yaptı

Honaz Belediyesi 430 bin lira tasarruf yaptı

Honaz Belediyesi, çöp kamyonu ihtiyacını yeni araç alarak değil elindeki araçları değerlendirerek karşıladı. 530 bin TL maliyetli yeni araç almak yerine, elindeki atıl durumda bulunan iki aracı 100 bin lira maliyetle çöp taksi ve çöp kamyonuna çevirdi, bu sayede 430 bin TL’lik tasarruf sağlanmış oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2019 Pazartesi, 13:06

İlçenin çöp kamyonu ihtiyacını giderebilmek için çalışma başlatan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, belediyenin elinde bulunan ancak çok fazla kullanılmayan iki aracın tamir ve bakım işlemlerinin yapılarak, çöp taksi ve çöp kamyonu hale getirilmesini istedi.

Kısa sürede 2 araç çöp taksi ve çöp kamyonu olarak hizmete hazır hale getirildi. Yeni araçlar alınsaydı 530 bin TL’ye mal edilecekken, eldeki araçları değerlendiren Honaz Belediyesi yaklaşık 430 bin TL’lik tasarruf sağlamış oldu.

Tamir ve bakımları tamamlanan araçları inceleyen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yapılan işlemleri çok beğendiğini söyledi.

Kepenek, “Bizim en önem verdiğimiz konuların başında tasarruf geliyor. Belediyemizin bünyesinde bulunan 2 aracımızın gerekli tamir ve onarım işlerini kısa sürede yaptık. Yeni araç alınsaydı 530 bin TL giderimiz olacakken, biz 100 bin TL’ye 2 aracı da kullanılabilir hale getirdik. Çöp taksi uygulamasını da hayata geçirerek, ilçemizin temizliğiyle ilgili güzel bir adım atmış olduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı