REKLAMI GEÇ

Honaz Belediyesi maske üretiyor

Honaz Belediyesi maske üretiyor

Honaz Belediyesi, Korona virüsünün etkisini giderek artırması üzerine maske üretim merkezi kurarak kendi maskesini üretmeye başladı. Ekipler, maskeleri başta pazaryerleri olmak üzere toplu yaşam alanlarında dağıtıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2020 Salı, 15:30

Koronavirüsün tüm Dünya’da etkisini arttırması üzerine Honaz Belediyesi önlemlerini arttırdı. Tüm pazaryerlerinde sıkı uygulama yapan ekipler, girişlere de el dezenfektanları koyarak vatandaşların virüsten en az şekilde etkilenmesini amaçlıyor.

Maske talebinin giderek artması üzerine ise Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in talimatıyla, belediye maske üretmeye başladı. Kurduğu tesiste maske üretmeye başlayan Honaz Belediyesi, bu maskeleri başta pazaryerleri olmak üzere toplu yaşam alanlarında bulunan vatandaşlara dağıtıyor. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek de tesisi ziyaret ederek maske üretimine katkıda bulundu.

Korona virüsüne karşı sıkı tedbirler alındığını kaydeden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Korona virüsünün ortaya çıktığı ilk günden bu yana her alanda tedbirler aldık. Bu virüsün yayılmaması ve dar alana hapsedilmesi için büyük çaba içindeyiz. El dezenfektanları, eldivenler, maskeler dağıttık. Maske ihtiyacının giderek artması üzerine belediye bünyesinde kurduğumuz tesiste maske üretmeye başladık. Bu maskeleri başta pazaryerleri olmak üzere toplu yaşam alanlarında dağıtarak bir nebze de olsa vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı