REKLAMI GEÇ

Honaz Belediyesi’nden Türk bayraklı tepki

Honaz Belediyesi’nden Türk bayraklı tepki

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen saldırıda şehit olan Mehmetçikler ülkeyi yasa boğarken, Honaz Belediyesi, hizmet binasının önüne Türk Bayrağı ve Atatürk resmi asarak, birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Şubat 2020 Cuma, 17:49

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen saldırıda 33 Mehmetçiğin şehit olması ülkeyi yasa boğdu. Tüm siyasi partilerin ve vatandaşların tek bir ses olduğu bu saldırının ardından Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, belediye hizmet binasına Türk Bayrağı ve Atatürk resmi astırdı.

Ülkenin içinde bulunduğu durumun yürekleri dağladığını belirten Kepenek, “Maalesef İdlib’de Mehmetçiklerimiz, askerlerimiz şehit oldu. Son açıklamaya göre 33 askerimizin şehit düştüğünü öğrendik. Üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum. Bu cennet vatan ve cennet vatanın içinde yaşayan güzel insanlar huzuru, barışı herkes kadar hak ediyor. Umarım bundan sonra askerlerimiz şehit olmaz ve sağ salim ailelerine kavuşurlar. Ben ülkemize, milletimize ve şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı