REKLAMI GEÇ

HONAZ’A YAKIŞTI

HONAZ’A YAKIŞTI

Honaz Belediyesi’nin Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yaptığı bisiklet yolu tamamlandı. Honaz’a farklı bir görünüm katan örnek cadde, çocukların da özgürce yürüyüp koşabildiği bir alan haline geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 10:17

Honaz Belediyesi, ilçedeki alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Hüseyin Kabasakal ile Osman Nuri Filiz caddelerini birbirine bağlayan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde bir çalışma gerçekleştirildi. Caddenin sıcak asfaltla kaplamasının ardından yaya kaldırımı ve bisiklet yolu düzenlemesi yapıldı. Bisikletlilerin kullanacağı alan da maviye boyandı.

ic

Çalışmayla ilgili bilgi veren Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “Gönülde her ne var ise, o şehir olarak görünür. Honaz, mutlu çocukların, huzurlu insanların şehri olsun. Her şey daha yaşanabilir bir Honaz için. Bütün çabalarımız bunun gerçekleştirmek için. 1.260 metre uzunluğundaki Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde ilk örnek çalışmamazı tamamladık” dedi.

Devecioğlu, yayaların kaldırımları daha rahat kullanabilmeleri ve sürücülerin araç park etmelerini önlemek için dubalar yerleştirildiğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı