REKLAMI GEÇ

Honaz’da engeller kalkıyor

Honaz’da engeller kalkıyor

Honaz Belediyesi engelli vatandaşların günlük hayatta önlerine çıkan engelleri kaldırmak için işe kendi hizmet binasından başladı ve belediye önüne engelli asansörü yaptırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2019 Çarşamba, 10:12

Honaz Belediyesi engelli vatandaşların engellerini ortadan kaldırmak için çalışma başlattı. Bu yöndeki çalışmaya kendi hizmet binasından başlayan belediye engelli vatandaşların belediye hizmetlerinden daha fazla yararlanabilmeleri için belediye binasına engelli asansörü yaptırdı.


Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ryapılan çalışma ile ilgili, ‘’Engelli ve yaşlı vatandaşlarımız onlarca merdiveni çıkıp hizmet almaya ya da benimle görüşmeye geliyordu. Yaptığımız engelli asansörüyle birlikte artık isteyen belediye hizmetlerinden engelsiz bir şekilde faydalanacak. Hatta benim odama kadar engelsiz bir şekilde gelebilirler. Biz onlar mutlu olduğu sürece mutluyuz. Onların hayatını ne kadar kolay kılarsak kendimizi o kadar başarılı sayarız. Asansörün yapımında emeği geçen personelime çok teşekkür ederim. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek’’dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı