REKLAMI GEÇ

Honaz’da genç kadın ölümüyle sevenlerini yasa boğdu

Honaz’da genç kadın ölümüyle sevenlerini yasa boğdu

Honaz, genç yaşta hayatını kaybeden Ceyda Güncan (27) için ağlıyor. Hayat dolu bir kadın olan Ceyda Güncan, son 3 yılda kanser ile savaştı. İlk savaşını kazanan, evlenip mutlu bir yuva kuran genç kadın, ikinci kez yakalandığı kansere yenik düştü. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ceyda Güncan Honaz’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2020 Pazartesi, 15:03

Honaz, 27 yaşında yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Ceydan Güncan için ağlıyor. Yaşama sevinci ile çevresine hep umut dağıtan genç kadın, 3 yıl boyunca büyük mücadele vermişti.

KANSERE YAKALANDI, SAVAŞI KAZANDI
3 yıl önce rahim kanserine yakalanan Ceyda Güncan, Ankara’da yoğun bir tedavi süreci geçirdi. Kısa süre içinde ortaya koyduğu çaba ile kanseri yenmeyi başaran Ceyda Güncan, bu süreçte hem kendi moralini yüksek tuttu, hem de yakınlarına verdiği moralle öne çıktı.

EVLENDİ, MUTLU BİR YUVA KURDU
Kanseri yenmesinin ardından yaşamını 2 yıl önce Lütfi Güncan ile yaşamını birleştiren Ceyda Güncan, yeni bir yaşama başladı. Bu süreçte evlat sahibi olmak isteyen ve hamile kalan genç kadının yaşamı 2 ay önce yeniden değişti. 5-6 aylık hamileyken düşük yapan genç kadından yeniden üzücü haber geldi.

BİR KEZ DAHA KANSERE YAKALANDI
Kucağına almaya hazırlandığı çocuğunu kaybetmesinin ardından yeniden kanser olduğu ortaya çıkan Ceyda Güncan, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Bu kez yakalandığı kanser hızla yayılan Ceyda Güncan, dün gece saat 11.30’da yaşamını yitirdi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
Genç yaşta hayatını kaybeden Ceyda Güncan sevenlerini yasa boğdu. Ailesi tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nden alınan Ceyda Güncan’ın cansız bedeni, Hisar Mahallesi’ndeki dedesinin evine getirildi.

Burada helallik alınan genç kadın için Çarşı Camii’nde tören düzenlendi. Törende genç kadının eşi, annesi ve babası yakınlarının desteği ile ayakta durabildi. Ceyda Güncan, cenaze namazının kılınmasının ardından Honaz İlçe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

BABASI TANINAN BİR İSİMDİ
Genç yaşta ölümüyle Honaz’ı hüzne boğun Ceyda Güncan’ın babası da ilçede tanınan ve sevilen bir isimdi.

Baba Murat Aydazer, yaklaşık 20 yıl boyunca Honazspor’un kalesini koruyan, başarılı bir sporcuydu.

Yorumlar

soru yorum   -  Bağlantı 2 Kasım 2020, 15:48

Allah rahmet etsin, mekanı cennetler olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı