REKLAMI GEÇ

Honaz’da kabus yaşatan zanlı yakalandı

Honaz’da kabus yaşatan zanlı yakalandı

Honaz’da geçtiğimiz Haziran ayında Soner Kızılırmak, ardından da Murat Uğur Pınarbaş kaybolmuş, iki gencin öldürüldüğü ileri sürülse de cesetlerine ulaşılamamıştı. Cinayetlerin odağındaki isim olan ve iki gencin de aralarında bulunduğu 8 kişilik ölüm listesi oluşturduğu ileri sürülen Fatih B. polis tarafından Denizli’de bir otelde yakalandı. İfade olan zanlının iddialara ilişkin bilgi vermediği öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2017 Salı, 13:52

Tüm Türkiye, 30 Haziran’da kaybolan Soner Kızılırmak ve 18 Ekim’den bu yana haber alınamayan Murat Uğur Pınarbaş’a kilitlendi. Ulusal kanalda yayın yapan programların da ilgi odağı haline gelen Honaz olayları her geçen gün yeni iddialarla gündeme geldi.

KADAVRA KÖPEKLERİ ARAMA YAPTI
Soner Kızılırmak ve Murat Uğur Pınarbaş’ın ortadan kaybolmasının ardından polis kapsamlı soruşturmalar başlattı. Cinayete kurban gittiği iddiaları üzerine iki genç Honaz’ın kırsal bölgelerinde aranmaya başlandı. Ankara’dan getirilen narkotik köpeklerinin de katılımıyla yapılan aramalarda bazı bölgelerde kazı yapıldı, ancak cesetlere ulaşılamadı.

8 KİŞİLİK ÖLÜM LİSTESİ İDDİASI
Honaz’da kaybolan iki genç aranırken, Fatih B.nin bu iki gencin de aralarında bulunduğu 8 kişilik ölüm listesi oluşturduğu iddiası gündemi daha da sarstı. Fatih B.nin yakalanması için oluşturulan özel ekipler çalışma başlattı.

OTELDE YAKALANDI
Polisin özel ekip kurarak aramaya başladığı Fatih B.nin Denizli’de bir otelde kaldığı bilgisini alan polis harekete geçti. Yapılan operasyonla Fatih B. pazar günü kaldığı otelde yakalandı, gözaltına alındı.

İFADE VERMİYOR
Fatih B.nin pazar gününden bu yana sorguda olduğu, ancak iddialara ilişkin bilgi vermediği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı