REKLAMI GEÇ

Honaz’ın CHP’li Başkanı Yüksel Kepenek’ten iddia: Makam odamdan böcek çıktı

Honaz’ın CHP’li Başkanı Yüksel Kepenek’ten iddia: Makam odamdan böcek çıktı

Honaz’ın CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, sosyal medya hesabından odasında ‘böcek’ diye bilinen dinleme cihazı bulunduğunu iddia etti. Kepenek, hemen suç duyurusunda bulunduklarını belirtirken, “En son iki ay önce tarama yaptırdık, temizdi. Polisin tüm belediyede incelemesi sürüyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2021 Salı, 19:06

Honaz’ın CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile ciddi bir iddiayı gündeme taşıdı.

Kepenek, paylaşımında “Makam odasında yaptırdığımız böcek taramasında iç hat telefonunun içine gizlenmiş dinleme cihazı bulunmuştur. Bunu yapan zavallılara sesleniyorum. Ben sesimi tüm Honaz’a ve Türkiye’ye duyuruyorum. Sizin dinlemenizden ayrıca gurur duydum. Umarım iyi bir şeyler öğrenmişsinizdir. Çünkü buna ihtiyacınız var. Bunlar FETÖ’den öğrendiğiniz yöntemler. Bu bize değer katar” ifadelerine yer verdi.

Kepenek, sosyal medya hesabından dinleme cihazının fotoğraflarını da paylaştı.

KİMSEYİ ZAN ALTINDA BIRAKMAK İSTEMEM, SORUMLU BULUNSUN
Denizli Haber’in telefonla ulaştığı Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, emniyet mensuplarının belediyedeki incelemesinin sürdüğünü söyledi.
Kepenek, en son iki ay önce belediyede kontrol yaptırıldığını ancak bir dinleme cihazına rastlanmadığını belirten Kepenek, “Hemen suç duyurusunda bulunduk. Emniyetten arkadaşlar geldi, cihazı aldılar. Belediyenin genelinde bir çalışma başlatıldı. Çalışma halen sürüyor. Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum, sorumlular bulunsun” dedi.

Yorumlar

öğrencisi   -  Bağlantı 24 Şubat 2021, 22:38

Yüksel hocam dürüst bir insandır. Ben sözlerine inanıyorum. Fetö’nün öğrencisi olmak başka, Yüksel hocanın öğrencisi olmak başka.. Gururla söylüyorum Yüksel Hocanın öğrencisiyim!!

Yok ya   -  Bağlantı 24 Şubat 2021, 17:40

Sanki cihazın üzerinde kaç tarihinde ve kim tarafından konulmuş olduğu yazılmış gibi konuşmuşsunuz. ne bilelim algı için önce konulup sonra ortaya çıkarılmadığını yada seçimlerden önce Turgut başkana karşı konulmadığını. Laf olsun torba dolsun sizink

Sosyal psikolog   -  Bağlantı 24 Şubat 2021, 08:48

Kendiniz yapıyorsunuz pislikleri sonra da “aaaaa AKP’liler yaptı bunu” birilerine çamur atmadan kendi gücünüzle yükselmeyi beceremediniz hiçbir zaman. Tarih yazmadı, yazmayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı