REKLAMI GEÇ

İyi Parti’nin Honaz adayı Enver Kiraz adaylıktan çekildi

İyi Parti’nin Honaz adayı Enver Kiraz adaylıktan çekildi

Seçimlere tek başına girme kararı alan İyi Parti, Honaz’da şok yaşadı. Genel merkezin aday gösterdiği Enver Kiraz, “parti içi sorunlara” işaret ederek adaylıktan çekildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2024 Pazar, 22:09

Cumhur İttifakı’nın MHP adayı ile seçime gireceği, 2019 seçimlerini iki kez kaybeden eski başkanın aday olduğu Honaz’da İyi Parti şok yaşadı. Genel merkez tarafından Honaz adayı olarak tanıtılan Honaz Otomobilciler Kamyoncular ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Enver Kiraz, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

İYİ PARTİ’DEKİ SIKINTILARA DİKKAT ÇEKTİ
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kiraz, parti içi sıkıntılara dikkat çekti. Teklifin İyi Parti’den geldiğini ve kabul ettiğini aktaran Kiraz, “31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh ile belediye başkanlığına aday olmaya karar vermiştim. Bu kapsamda Honaz’a güzel hizmetler yapabilmek için İyi Parti’nin teklifini kabul etmiştim. Ancak gelinen bu aşamada parti içi yaşanan sıkıntıların aşılmayacak boyutta olduğunu görüyorum” dedi.

“KİMSEYİ DESTEKLEMİYORUM”
Kiraz, hiçbir adayı desteklemeyeceğini belirttiği açıklamasında şunları söyledi:

“Ekip arkadaşlarımla yaptığımız istişareler sonucu aday olmamaya karar verdim. Aldığımız bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere gönüllerini açan, destek vereceğini ifade eden herkesin haklarını helal etmesini istiyorum.

Honaz a hizmet etmek için yola çıkan tüm adaylara eşit mesafede olacağımı belirtir, hepsine başarılar dilerim.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı