REKLAMI GEÇ

Kepenek 1 yıllık icraatlarını anlattı

Kepenek 1 yıllık icraatlarını anlattı

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, görev sürecinin bir yılını değerlendirdi, hayata geçirilen projeleri, yapılan çalışmaları ve bilançoları açıkladı. Kepenek, “Ciddiyetle, popülist politikalardan uzak durup, dolu dolu bir yıl geçirdik. Kısa sürede büyük mesafeler kat ettik. Honaz’ın geleceğini inşa ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2020 Cuma, 13:02

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, görev süresinin birinci yılını değerlendirerek çalışmalar ve yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Başkan Kepenek Honaz sevdasını hizmetlerle taçlandırdıklarını anlatarak, “Şeffaf, katılımcı, adil ve hesap verebilen bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edip, planlı ve her alanda gelişen, potansiyeli yüksek, güçlü bir Honaz hedefiyle fark oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

“Milletimizin emanetine toz kondurmadan hukuk ve ahlak kuralları çerçevesinde hizmet etmeyi sürdürüyoruz” diye konuşan Kepenek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kısa sürede büyük mesafeler kat ettik. Vatandaşımıza verdiğimiz sözleri imkanlarımız çerçevesinde bir bir hayata geçiriyoruz. Kısa-orta ve uzun vadeli projelerimizde adımlarımızı attık. Kısa vadeli projelerimizin bazıları tamamlanırken, orta ve uzun vadeli projelerimizde ilk günden itibaren çalışmalara başladık. Mevcut durumları ve sorunları çok iyi biliyorduk. Tek tek ekibimizle bunları ele alarak çalışmalarımıza yön verdik. Çalışmalarımızın bir bölümüne göz atacak olursak, Belediye binamıza engelli kardeşlerimizin ulaşımı için engelli asansörü yaptık. Tohum bankası kurduk ve 478 ata tohumunu envanterimize kaydettik. Ata tohumlarımızı sera alanımızda fideye dönüştürerek 439 bin fideyi halkımıza dağıttık. Okullarımıza Spor malzemeleri ve temizlik malzemeleri desteği yaptık. Karateke ve Emirazizli mahalleleri hizmet binalarımızı baştan aşağı yeniledik. Dereçiftlik Mahallemizde sıcak asfalt kaplama ve kanal düzenlemesi yaptık. Belediyemiz Yaş Sebze Meyve Alım Merkezimizin etrafını tamamen sıcak asfalt kapladık. Aydınlar Mahallemize Kapalı Pazaryeri ve sosyal etkinlik alanı inşa ettik. Aşağıdağdere Mahallemizde ki tüm yollara kilitli parke taşı döşedik. Çiftçilerimizin can damarı olan sulama kanallarımızın ve su pompalarımızın bakımlarını gerçekleştirdik. Taziye çadırlarımızı faaliyete geçirdik. Kaklık Mağaramızın bakım ve temizliğini yaparak Türk ve yabancı turizme kazandırdık. Pınarbaşı Göz Mesirelik Alanımızın düzenlenmesi projemizin ilk ayağı olan Lavanta Bahçemizi oluşturduk. Sosyal ve Kültürel faaliyetlerimize, personel eğitimlerine ağırlık verdik. Yeşil alan ve peyzaj çalışmalarımızı gerçekleştirerek, Honazımızın güzelliğine katkıda bulunduk. Burada sayamadığım birçok çalışmayı, projeyi halkımızın kullanımına sunduk. Artılarımızı eksilerimizi değerlendiriyoruz. Gelirlerimizin düşük olduğu bu zor dönemde kaynakları etkin ve verimli kullanarak hemşehrilerimize hizmet götürüyoruz. Tüm kurumlarla uyum içindeyiz” diye konuştu.

“PROJE VE ÇALIŞMALARLA GÜNDEME GELECEĞİZ”
Bir yılda tamamladıkları çalışmalara bakılınca büyük mesafe kat ettiklerini ifade eden Kepenek, “Honaz’ın, yani 35 bin vatandaşımızın sorumluluğu var üzerimizde. 22 mahallemizde, söz verdiğimiz gibi kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan, ekip ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz. Bizler tüm Honaz’ı kucaklayacak projeler ve çalışmalarla gündeme geleceğiz. Adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı kapsamında belediyemizin meclis toplantıları, mali tablolarımız, gündem ve kararları ile ihaleler düzenli olarak sosyal medya hesaplarımızdan ve belediyemizin resmi internet sitesinden halkımıza duyurulmaktadır. Ayrıca meclis toplantıları yine sosyal medya hesabımızdan canlı olarak yayınlanmaktadır. Üretimin ve üreticinin korunarak tarımın desteklenmesi adına ilçemizin ve çiftçimizin üretim potansiyellerini ileriye taşıyacak projeler hedefliyoruz. Engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye desteği, ev temizliği ve kişisel bakımlarını yaptık. Tüm projelerimizde engelli vatandaşlarımızın ilçe yaşamında ve sosyal hayatta yaşadığı zorluklara karşı çözümler üretiyoruz, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Muhammed mert   -  Bağlantı 12 Haziran 2020, 14:04

en büyük icraatinizi; belediye isminin başına T.C. eklediğinizi unutmuşsunuz. .olacak iş mi? Populist olursunuz sonra…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı