REKLAMI GEÇ

Kocabaş sanayi bölgesine yeni yollar açılıyor

Kocabaş sanayi bölgesine yeni yollar açılıyor

Honaz Belediyesi, çoğunlukla mermer fabrikalarının bulunduğu Kocabaş Mahallesi’ndeki sanayi yeni yol açma ve genişletme çalışmaları başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2016 Perşembe, 11:29

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Kocabaş Mahallesi’nin aynı zamanda mermer fabrikalarının ağırlıklı olduğu tesislerle çevrelendiğini, buralara ulaşımı kolaylaştırmak için yoğun bir çalışmanın içine girdiklerini söyledi.

İmar planı doğrulusunda yeni yollar açıldığını, daha önce açılan yolların da genişletildiğini belirten Deveciloğlu, “Yeni imar yolu açma, genişletme ve düzenleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, yolu olmayan mahallelerimiz ve sanayi alanlarımızda çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor. Çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Her şey dünden daha güzel olacak” dedi.

Devecioğlu, ilçenin birçok mahallesinde de altyapısı tamamlanan yollara kilit parke taşı döşemesi yapıldığını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Arif Elalı   -  Bağlantı 7 Ocak 2016, 12:39

Gece gündüz demeyip, Honaz’ın refahı ve gelişimi için çalışan saygıdeğer Başkan Turgut Devecioğlu ve ekibine başarılar, kolaylıklar diliyorum. Yaparsa Turgut Başkan Yapar. Allah onlardan razı olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı