REKLAMI GEÇ

Kocatepe, lojistik depoyu gezdi

Kocatepe, lojistik depoyu gezdi

Vali Şükrü Kocatepe, Honaz’daki İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Lojistik Deposu’nda incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2015 Cuma, 10:36

Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’ndeki AFAD Lojistik Deposu’na giden Vali Şükrü Kocatepe’nin inceleme gezisine Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ile İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Recep Demirci katıldı.

Vali Kocatepe’ye bilgi veren İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Recep Demirci, 2 bin 400 metrekare kapalı alana sahip lojistik merkezde; geçici barınma malzemeleri, her birinde 100 adet tam takım çadır alan toplam 96 adet konteynır, 16 metrekarelik 2 bin 556 ve 25 metrekarelik 2 bin 232 çadır, 3 bin 745 yatak, 6 bin 600 battaniye, 2 bin 640 adet yastık, nevresim ve kılıfın bulunduğunu söyledi.

Demirci, afet bölgesinde meydana gelecek enerji kesintilerinin giderilmesi amacıyla 250 kwa’lık jeneratör, 2.000 kv enerji trafosu ile 225 tonluk iki su tankı, İP AFAD bağlantılı uydu telefonu, kesintisiz güç kaynağının da hazır tutulduğunu belirtti.

22 DEPODAN BİRİ DENİZLİ’DE
Denizli’nin birinci derece deprem bölgesinde bulunması nedeniyle deponun ayrı bir önem taşıdığını vurgulayan Vali Şükrü Kocatepe ise, “Devletimiz, yaşanabilecek bir afet anında zor durumda kalan vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaşılabilmek ve yardımda bulunulabilmek amacıyla içinde barınma malzemeleri bulunan bu depolardan 15 farklı bölgede 22 adet inşa etti. Bu depolardan bir tanesinin de kentimizde bulunması Denizli açısından son derece önemli. Afetlere her zaman hazırlıklı olmalıyız. Vatandaşlarımız olası bir deprem anında panik yapmadan, deprem sona erene kadar ne yapacağını bilmeli, bu konularda bilinçlendirilmeli” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı