REKLAMI GEÇ

Romantik evlenme teklifine “Evet” dedi

Romantik evlenme teklifine “Evet” dedi

Denizli’de yemeğe gittiklerini söyleyerek kız arkadaşını evinden alan Mehmet Ali Demir, Şeyma Yılmaz’a sürpriz bir organizasyonla evlenme teklifi yaptı.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2019 Pazar, 17:30

Denizlili Mehmet Ali Demir çok sevdiği kız arkadaşına sürpriz bir organizasyonla evlenme teklifi yaptı. Arkadaşlarının da yardımıyla Pamukkale Travertenleri’nin altında hazırlığını yapan Demir, Şeyma Yılmaz’a romantik bir şekilde evlenme teklifi yaptı. Yılmaz ise gözyaşları içinde teklife “Evet” yanıtını verdi.

Evlilik teklifi yapıldıktan sonra ise genç çift arkadaşlarıyla mutluluklarını paylaştı. Kendileri için hazırlanan masada pastalarını da kesen çift daha sonra ‘Benimle evlenir misin’ yazan pankartın önünde fotoğraf çekildi.

Evlilik teklifinde bulunan Mehmet Ali Demir, ‘’Hayatımın aşkını buldum ve ona layık bir evlenme teklifinde bulunmak istedim. Arkadaşlarımın da yardımıyla bu güzel mekanda böyle bir teklifinde bulundum. Aşkımız sonsuz olsun inşallah’’ dedi.

Evlenme teklifinin şaşkınlığını yaşayan Şeyma Yılmaz ise, ‘’Yemeğe gidiyoruz diye çıktık evden ama sonuçta bu güzel ve unutulmaz anları yaşadım. Böylesine güzel ve anlamlı bir yerde aldığım evlenme teklifini hayatım boyunca unutmayacağım. Çok teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı