REKLAMI GEÇ

Satrancın kalbi Honaz’da attı

Satrancın kalbi Honaz’da attı

Honaz Belediyesi’nin bu yıl 7’nci kez düzenlediği Satranç Turnuvası tamamlandı. 270 sporcunun katıldığı turnuvada 4 kategoride şampiyonlar belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2014 Salı, 10:15

Honaz Belediyesi’nin, Denizli Satranç İl Temsilciliği ile birlikte düzenlediği geleneksel satranç turnuvasının 7’ncisi tamamlandı. Yaş aralığına göre 4 ayrı kategoride düzenlenen turnuvaya 270 sporcu katıldı.

Şampiyonların belirlendiği turnuvanın ödül töreni Honaz Belediyesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Ödül töreninde konuşan Honaz Satranç İlçe Temsilcisi ve İl Hakem Kurulu Başkanı Milli Satranç Hakemi Ayşegül Akdeniz, Honaz’da sporcu yetiştirmek için başlattıkları çalışmanın meyvelerini vermeye başladığını söyledi.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ise gençlerin gelişimine çok önem verdiklerini belirtirken, “Gençler bizim her şeyimiz. Burada da özellikle genç satranç severlerin olması bizi sevindirdi. Satranç oyunu ile hem güzel vakit geçiriyorlar hem de kendilerini geliştiriyorlar.Satranç turnuvamıza ilgi ve katılım her yıl artarak devam ediyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gelecek yıllarda da inşallah turnuvamız büyüyerek devam edecektir” dedi.

Turnuvada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Honaz Turnuvası’nı kazanan isimler ise şöyle:

1999 ÖNCESİ DOĞUMLULAR:

1. MURAT KESER

2. İLAYDA KAYGISIZ

3. ÖMER AFYONCU

2000-2002 DOĞUMLULAR:

1. EMRE KIRILMAZ

2. YARKIN BAYRAKCI

3. MUHARREM ONUR ALAN

2003-2004 DOĞUMLULAR:

1. EGE DEMİR

2. SARPER EKİN BOZDOĞAN

3. SEYCAN ALPAY

2005-2006 DOĞUMLULAR:

1. CEYLİNTİKVEŞLİ

2. BERKAY EFE ÖLMEZ

3. YİĞİT SARP ÇALLIOĞLU

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı