REKLAMI GEÇ

Talihsiz Talihli’nin oğlu inkar etti: Gariban öldü

Talihsiz Talihli’nin oğlu inkar etti: Gariban öldü

Honaz’da sayısal lotodan 1.5 milyon lira kazandıktan 5 hafta sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Mehmet Altınışık ile ilgili oğlundan açıklama. Talihli iddialarını inkar eden Mustafa Altınışık, “Ölmeden 3 gün öncesine kadar amelelik yaptı, babam gariban öldü” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2019 Perşembe, 13:28

Sayısal lotonun 31 Ağustos çekilişi Honazlı bir talihliyi sevindirmiş, 1 milyon 525 bin liranın sahibi olmuştu. Talihli ile ilgili gizem sürerken, dün ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düşmüştü.

Honazlı sayısal loto talihlisinin Mehmet Altınışık (59) olduğu, talihlinin 1.5 milyon liranın keyfini süremeden, 5 hafta sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği belirtilmişti.

OĞLU İNKAR ETTİ
Talihsiz talihli haberine Mehmet Altınışık’ın oğlu Mustafa Altınışık’tan (35) itiraz geldi. Babasına sayısal çıkmadığını, bunun bir dedikodu olduğun öne süren Mustafa Altınışık, “Babam ölmeden 3 gün öncesine kadar amelelik yapıyordu” dedi.

ARABA ALINCA DEDİKODULAR ARTTI
Babasının eski model bir arabasının olduğunu belirten oğlu, “Babam sık sık Antalya ve Alanya’ya gidiyordu. Bu araba da sık sık kendisini yolda bırakıyor, bu nedenle de değiştirmek istiyordu. Aracını satışa çıkarıp, kredi çekerek bir araba aldı. Bunu aldıktan sonra da sayısaldan para çıktığı iddiaları ortaya atılmaya başladı” dedi.

“EV ALINDI AMA, BABAM DEĞİL ABİM ALDI”
Arabanın yanı sıra bir de ev aldıklarını, ancak bunu babasının değil abisinin aldığını öne süren Mustafa Altınışık, “Uzun süredir anneme bir ev almayı, daha iyi bir yerde yaşatmayı istiyorduk. İmkanımız olmadığı için yapamamıştık. Abim yardım etti, kredi çekildi ve ev öyle alındı. Ben güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum ve imkanım yok. Bu nedenle ben yardım edemedim” diye konuştu.

“ZENGİN OLAN BİRİ AMELELİK YAPAR MI?”
Babasının ölmeden 3 gün öncesine kadar çimento ve tuğla satılan bir işyerinde amelelik yaptığını ifade eden Mustafa Altınışık, “Yaptığı iş çok ağırdı. Artık gücü yetmiyordu ve ayrılıp Bodrum’da bir arkadaşıyla demircilik yapmak istiyordu. Sayısaldan para çıkan ve zengin olan biri neden amelelik yapsın? Ayrılır, hayatını yaşardı” dedi.

“3. KEZ KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ”
Hayatını kaybettiği gün Alanya’dan Denizli’ye geldiğini söyleyen Mustafa Altınışık, “Babam daha önce de birkaç kez kalp krizi geçirmiş. Ama doktora gitmeyi sevmezdi. Alanya’dan geldikten sonra evde kanepeye uzanmış ve burada kalp krizi geçirmiş. Doktorlar daha önce iki kez kalp krizi geçirdiğini, sonuncusunun da 3. olduğunu söylediler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı