REKLAMI GEÇ

Tır ve sürücüsü 700 bin lira değerindeki yüküyle ortadan kayboldu

Tır ve sürücüsü 700 bin lira değerindeki yüküyle ortadan kayboldu

Organize Sanayi Bölgesi’nde İstanbul’a gönderilecek kargoları almak için gelen tır, yükünü aldıktan sonra ortadan kayboldu. Olay tırın GPS bağlantısı kesildikten sonra ortaya çıktı. Plakası belirlenen tır, şoförü ve muavini aranıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2019 Pazar, 17:20

Organize Sanayi Bölgesi’nde firmaların İstanbul’a göndereceği kargoların yüklendiği tır ortadan kayboldu. Edinilen bilgiye göre özel bir kargo firması kargoları alması için 17 ED plakalı tırı kiraladı. Kiralanan tır istenilen yere gitti ve 700 bin lira değerinde olduğu belirtilen yükünü aldı ve ayrıldı.

GPS bağlantısı ile takip edilen TIR ile bir saat sonra merkezin bağlantısı kesildi. Kargo şirketi ilk etapta kaza şüphesi üzerinde durdu ve şoför ile muavine ulaşmaya çalıştı. TIR personeli ile bağlantı kuramayan firma ardından Denizli İl Jandarma Komutanlığına ulaşarak durumu aktardı.
Yapılan çalışma sonunda plakası belirlenen tırın sürücüsü ve muavinini arama çalışmaları başladı. Jandarma ekipleri daha öncede bu tür dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarının yaşandığını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı