REKLAMI GEÇ

Vali Kocatepe gitmek yerine bilgi almayı tercih etti

Vali Kocatepe gitmek yerine bilgi almayı tercih etti

Denizli son yılların en ciddi kitlesel olaylarından birini yaşarken, Vali Şükrü Kocatepe, Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’ne gitmek yerine ilçe kaymakamını bölgeye sevk edip, bilgi almayı tercih etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2015 Pazartesi, 10:35

Denizli’nin büyükşehir olmasının ardından belde statüsü iptal edilerek mahalleye çevrilen Kocabaş’ta yaşanan olayların yankısı sürüyor. İl Jandarma Alay Komutanı Alb. Cengiz Yıldız ve İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir başta olmak üzere, güvenlik birimlerinin en üst düzey isimleri dün gün boyu Kocabaş’ta mesai yaptı.

Honaz Kaymakamı Turgut Gülen ve Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun da gece geç saatlere kadar adeta nöbet tuttuğu Kocabaş’ta olaylar yatışsa da gerginlik sürüyor. Denizli böylesine bir kitlesel çatışmayı uzun yıllardır ilk kez yaşıyor. Bu nedenle gözler aslında bu sabah saatlerinden itibaren Denizli Valiliği’ne çevrildi.

Vali Şükrü Kocatepe, adet olduğu üzere bölgeye giderek bizzat olaylarla ilgili yerinde bilgi almayı tercih etmedi. Olayların yaşandığı Kocabaş’a Kaymakam Turgut Gülen’i ve güvenlik kurmaylarını gönderen Vali Kocatepe, gelişmelerle ilgili zaman zaman bu isimlerden telefonla bilgi almayı tercih etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı