REKLAMI GEÇ

Yeni kampusun tetikçisi yol olacak

Yeni kampusun tetikçisi yol olacak

Honaz ile Karakurt arasında yapılan ve Denizli ile Honaz arasında ulaşımı 10 dakikaya düşürecek olan yol, Honaz’da Honaz MYO için yapılacak yeni kampus alanının yapımını da hızlandıracak.

/ DENİZLİHABER / 23 Ocak 2008 Çarşamba, 01:00

Vali Dr. Hasan Canpolat Denizli ile Honaz arası ulaşımı on dakikaya düşürecek olan Honaz- Karakurt Yolu’nda incelemelerde bulundu.

1 Haziran 2008 tarihinde inşası tamamlanıp hizmete girmesi hedeflenen Honaz-Karakurt Yolu, Denizli ile Honaz arasındaki ulaşımın çok hızlı şekilde olmasını sağlayacak. Ulaşım süresini oldukça kısaltan ve yüksek standartta yapılan yol, Honaz’da bulunan Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve ileriki dönemlerde açılması düşünülen bölümlerin öğretim üyeleri ve öğrencileri için de büyük bir ulaşım rahatlığı sağlayacak.

Vali Hasan Canpolat’ın son Honaz ziyaretinde, Honaz’a yakışır bir meslek yüksek okulu kampusu yapılması gündeme gelmişti. Honaz ile Karakurt arasında yapılan yol, Honaz’a kampus alanı yapımını da hızlandıracak. Yol sayesinde, Denizli’de arazisi sınırlı olan Pamukkale Üniversitesi için yakın bir mesafede ikinci bir kampus alanı yaratılması konusunda büyük kolaylık sağlanacak.

Önemli bir kiraz üretim merkezi olan Honaz’ın, yolun hizmete girmesi ve mesafenin kısalması dolayısıyla önemli bir ekonomik kazanç sağlaması hedefleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı