REKLAMI GEÇ

Vaatlerle seçmenin karşısına çıkmam

Vaatlerle seçmenin karşısına çıkmam

AK Parti Denizli’nin Kale İlçesi Belediye Başkan Adayı Erkan Hayla, son üç veya 5 ayda yapılan çalışmayla seçim kazanılamayacağını belirterek, “Ben vaatler listesi ile seçmenin karşısına geçip oy istemeyeceğim. Yapamayacağım sözleri de vermeyeceğim” dedi.

/ DENİZLİHABER / 31 Ocak 2014 Cuma, 10:38

ŞENGÜL BOZ
Kale’de 4 yıl Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığını yürüten Erkan Hayla, AK Parti’den belediye başkan adayı oldu. Kale’de 20 yıldan beri ticaret yaptığını, bıraktığı itibarı güvenerek yola çıktığını belirten Erkan Hayla, 30 mart için vaatler listesi hazırlamayacağını vurguladı.

TÜRKİYE BU YÜZDEN BATTI
Her seçim öncesi siyasilerin yerine getiremeyeceği vaatlerde bulunarak oy peşine düştüğünü ileri süren Hayla, “Bir dönemler hatırlıyoruz, sırf oy için yapılan yanlış yatırımları da unutmadık. Türkiye bu yüzden battı. Ben aynı hatayı yapmayacağım. Yerine getiremeyeceğim ve 10-20 kişinin oyunu alacağım diye yanlış yatırımlar yapmak istemiyorum. Ben şimdi yalnızca vatandaşları dinliyorum. Belediye başkanlığına seçildiğim de de bu sorunları öncelikli sırasına göre projelendirip, çözüm yoluna gitmeyi tercih ederim” dedi.

“3-5 AY ÇALIŞMAYLA SEÇİM KAZANILMAZ”
“İnsanlara oy için giderseniz kimse size intiba etmez” diyen Erkan Hayla, “ Üç ayda 5 ayda seçim kazanamazsınız. Biliyorsunuz partimiz adaylarını daha yeni açıkladı. İki ayda kimse seçim kazanamaz. Belediye başkanlığı seçimlerinde partinin etkisi yüzde 40, adayların, isimlerin etkisi ise yüzde 60’dır. Ben toplum içindeki itibarımı güvenirim. Köylerin oylarına güveniyorum.. Köylerden yüzde 70 oy alacağıma inandığım için aday oldum” diye konuştu.

“KİMSE FABRİKA İSTEMEDİ”
Kale’nin 18 köyünü dolaştığını ve yaklaşık 15 bin kişiyle görüştüğünü söyleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Erkan Hayla, “Kimse benden yapamayacağım bir şey istemedi. Köyler, insanca yaşamak için yollarının çamurdan kurtulmasını, elektrik ve su kesintilerine anında çözüm bulunmasını, kanalizasyon, çöplerin toplanmasını ve temiz bir çevre istiyor. Çok amaçlı salonlar istiyor. Düğünlerini, sünnetlerini yapmak veya misafirlerini kapalı alanda ağırlamak için. Bunlar yapılamayacak şeyler değil. Kimse bizden, iş veya bir fabrika istemedi” dedi.

“ALTINDAN KALKAMAYACAĞINIZ SÖZLER VERMEYİN”
Hayla, “Parti bizlere, ‘altından kalkamayacağınız vaatleri vermeyin’ diyor. Bizim vereceğimiz söz, Belediye Başkanı Osman Zolan’ı, milletvekillerini, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ve tabiki AK Partiyi ilgilendiriyor. O nedenle 100 maddelik seçim vaadi hazırlayıp seçim bildirileri ile insanların karşısına çıkmayacağım. Vaatten ziyade insanları dinlemekle oluşacak yatırımlarımız olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı