REKLAMI GEÇ

Başsavcı Ergül Yılmaz açıkladı: 6’sı Suriyeli 7 kişi tutuklandı

Başsavcı Ergül Yılmaz açıkladı: 6’sı Suriyeli 7 kişi tutuklandı

Kale’de meydana gelen ve büyük infial yaratan olaya ilişkin Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz’dan son duruma ilişkin açıklama geldi. Başsavcı Yılmaz, 6’sı Suriyeli 7 kişinin tutuklandığını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2018 Perşembe, 10:17

Kale’de 14 yaşındaki kız çocuğuna 10 kişi tarafından nitelikli cinsel istismarda bulunulduğu iddiasının ardından başlatılan soruşturma sürüyor.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, soruşturmada gelinin son noktaya ilişkin açıklama yaptı.

İddiaların ardından Kale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturmaya derhal başlandığını belirten Başsavcı Yılmaz, “Kale Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan ihbar ve müracaat üzerine 14 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik 10 kişinin nitelikli cinsel istismar suçunu işlediklerinin iddia olunduğu, bunun üzerine derhal Kale Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturmaya başlandığı, mağdurenin cinsel istismara dair raporlarının aldırıldığı, beyanları doğrultusunda şüphelilerden biri Türk vatandaşı, 6’sı ise Suriye uyruklu olmak üzere toplam yedi kişinin yakalandığı, bu kişilerin Kale Sulh Ceza Hakimliğince sorgularının ardından tutuklandıkları, olaya karıştıkları iddia edilen diğer üç kişinin ise kimliklerinin tespiti ve yakalanmaları için çalışmaların devam ettiği, soruşturmanın kapsamlı olarak yürütüldüğü, kamuoyuna saygı sunulur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı