REKLAMI GEÇ

Çocuklarını alevlerin arasından aldı

Çocuklarını alevlerin arasından aldı

Kale’nin Kirköy Mahallesi’nde gece geç saatlerde siren sesleri ve feryatlar birbirine karıştı. Tek katlı ahşap evde başlayan yangın kısa sürede yayıldı, uykuda olan 5 kişi can pazarı yaşadı. Önce baba Niyazi Kocamer kendini dışarı attı, eşi ve çocukları çıkmayınca yeniden içeri girdi, biri engelli üç çocuğu ile eşini kurtardı. Baba Kocamer’in elleri yandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2016 Cumartesi, 12:17

Kale’nin Kirkoy Mahallesi’nde tek katlı bir evden önce duman, ardından da alevler yükselmeye başladı. Evin ahşap olması alevlerin hızla yayılmasına yol açarken, yangın çıktığı sırada baba Niyazi Kocamer, eşi Durkadın Kocamer ile çocukları 15 yaşındaki Burak, 14 yaşındaki doğuştan engelli Seda ve 12 yaşındaki Tunahan evde uyuyordu.

denizli-kale-ev-yangini-1

ALEVLERİN ARASINA DALDI
Alevler evi sararken, baba Niyazi Kocamer uyandı ve yangını fark ederek dışarı çıktı. Eşi ve çocuklarının evden çıkmadığını gören baba, alevlere aldırmadan eve girdi. Eşi ve çocuklarını uyandıran Kocamer, doğuştan engelli 14 yaşındaki kızı Seda’yı kucağında dışarı çıkardı. Yeniden içeri giren ve iki çocuğunu daha alevlerin arasından almayı başaran Niyazi Kocamer’in elleri yandı.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Evde can pazarı yaşanırken, ihbarın ardından olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kale Şubesi ekipleri sevk edildi. Ekipler alevlere müdahale etti, ancak tamamen yanmaktan kurtarılamadı.

denizli-kale-ev-yangini-2

Baba Niyazi Kocamer ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin ardından taburcu edildi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı