REKLAMI GEÇ

Yarımca: Eğitim için ‘hayır’ demeyeceğiz

Yarımca: Eğitim için ‘hayır’ demeyeceğiz

Türk Eğitim Sendikası Kale Şubesi’nin düzenlediği yemeğe katılan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Belediye olarak eğitime önem verdiklerini ve eğitim için ‘hayır” kelimesini kullanmadıklarını, kullanmayacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2014 Cumartesi, 11:37

Türk Eğitim Sendikası Kale Şubesi, eğitim-öğretimin yarıyıl tatiline girmesiyle, üyelerine yemek verdi.
Kale Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen dayanışma yemeğine sendika üyeleri yanı sıra Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Türk Eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, Kale Şube Başkanı Mehmet Baylavlı ve yöneticiler katıldı.

Kale Şube Başkanı Mehmet Baylavlı üyelerine yönelik yaptığı konuşmada, eğitime verdiği desteklerinden dolayı Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya teşekkür etti. Türk Eğitim-Sen Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş ise konuşmasında “Geçtiğimiz günlerde toplu sözleşme süreci yaşadık. Bu süreçte memurların masada satıldığına şahit olduk. 20 günlük süreç varken, ek derslerin, aile yardımı, vergi dilimi sorunları çözülmemişken bu imza atılması bizleri üzdü. Bu süreçte bu sorunlar çözülebilirdi ”dedi

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca eğitim için sürekli destek verdiklerini belirterek “Belediye olarak eğitime bakış açımız çok hassas. Belediye hizmet binamızı eğitim için boşaltarak Meslek Yüksekokuluna tahsis ettik. Bir ilçe yüksekokul olması o yerin geleceğine yön vermesi için çok önemlidir. Eğitim için “Hayır” kelimesini asla kullanmadık, kullanmayacağız” diye konuştu.
denizli-kale-turk-egitim-sen-yemek-ic

Eğitime olan katkılarından dolayı Türk Eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca teşekkür plaketi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı