REKLAMI GEÇ

Kale’de Zafer Bayramı coşkusu

Kale’de Zafer Bayramı coşkusu

Denizli’nin Kale ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramının 90. Yıl kutlamaları yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2012 Perşembe, 14:28

Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başlayan programa Kale Kaymakamı Serap Özmen, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Bahtiyar Doğan, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Emniyet Amiri Serkan İçbaşarır, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve gaziler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten şiir ve konuşmalar okundu. Kaymakamlık makamında yapılan tebrikleri kabul edilirken, Şehitler parkında anma töreni düzenlendi. İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından protokol üyelerine ve gazilere öğle yemeği tertip edildi. Protokol üyeleri, gaziler ve askerler öğle yemeğini beraber yedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca Şanlı Türk milletinin tarihte sayısız zaferler olduğunu belirterek “Büyük Türk milletimizin zafer bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Bayramlarımız düşmana korku saldığı gibi dostlarımızı güven vermektedir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü tehdit edenler hiçbir zaman kötü emellerine ulaşamayacak. Ülkemizin için canını feda eden aziz şehitlerimizi minnetle anıyorum”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı