REKLAMI GEÇ

Gezici Çanakkale Müzesi’ne İlgi büyük

Gezici Çanakkale Müzesi’ne İlgi büyük

Türkiye’de ilk ve tek gezici müze olma özelliğini taşıyan Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesi, Denizli’nin Kale ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

/ DENİZLİHABER / 10 Ekim 2012 Çarşamba, 11:14

Dünyada ve Türkiye’de ilk ve tek gezici müze olma özelliği taşıyan Çanakkale 1915 Savaş malzemeleri Müzesi Kale Belediyesi’nin katkılarıyla 4 gün boyunda Belediye Düğün salonunda sergilenecek.

Gezici müzenin açılışına Kale Kaymakamı Serap Özmen, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Garnizon Komutanı Osman Özbo, Emniyet Amiri Serkan İçbaşarır, Çanakkale 1915 Müzesi genel koordinatörü Cengiz Yürükaslan, belde belediye başkanlarını, daire amirleri, protokol üyeleri, vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Müzenin açılış kurdelesi kesilerek ziyarete açıldı. Müze genel koordinatörü Cengiz Yürükaslan parçalar hakkında bilgi vererek, 11  Ekim tarihine kadar müzenin açık olduğunu ve saat 09.00 -19.00 arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebileceğini söyledi. Müzeyi gezen protokol üyeleri parçalar hakkında dikkatle bilgi alarak, yakından inceleme fırsatını buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı