REKLAMI GEÇ

Kale’ye ‘Temiz’ aday

Kale’ye ‘Temiz’ aday

Denizli’nin Kale Belediye Bakanlığına aday adaylığını açıklayan Muhip Temiz, Kale’nin pide ve baklavasını Dünyaya tanıttığını, Kale’yi de vizyon ilçe haline getirmek için belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 1 Kasım 2013 Cuma, 11:50

Denizli’de kale pidesi ve baklavası ile tanınan Temizler Pide’nin sahibi Muhip Temiz, Ak Parti Kale İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği toplantıda belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Toplantıya, AKP Kale ilçe Başkanı Mehmet Molo, İl Genel Meclis Üyesi Durmuş Düngül başta olmak üzere AKP’li yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.

Kale Pidesi ve Baklavasını Türkiye’ye duyurduğunu söyleyen Muhip Temiz, “Teveccüh gösterildiği takdirde Kale ilçemizi vizyon ilçe haline getirerek, Egenin incisi yapacağım. Coğrafi konum itibariyle gelişime açık olan Kale ilçemize, yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübe ile birçok şeyin yapılabileceği kanaatindeyim. Bana sunulan bu fırsatla vatandaşlarıma en iyi hizmetleri sunacağım. Cennet vatan Kalemizi geliştirmek için aday adayı oluyorum. Kale ilçesine Marka şehir haline getireceğim” dedi.

İşadamı Muhip Temiz’in aday adaylığı açıklamasının ardından Hasan Bilhan Saltan, Ziya Aksekili ve Ak Parti İlçe Baykanı Mehmet Molo da aday adaylıklarını açıkladı.

Ziya Aksekili yaptığı açıklama da “Kale ilçesini yönetmeye talibim. Cenab-ı Allah Yar ve yardımız olsun. Aday adayı kardeşimizin işletmesi nasıl bir marka ise Ziya Aksekili’de öyle markadır.”dedi.
İlçe Başkanı Mehmet Molo’da partisinden belediye başkan aday adayı olacağını belirterek kazananın Kale’nin olacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı