REKLAMI GEÇ

5. kez ödüle layık görüldü

5. kez ödüle layık görüldü

Denizli’nin Kale İlçe Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Mebus Dergisi tarafından yılın başkanı ödülüne layık görüldü. Yarın Ankara’da düzenlenecek törenle ödülünü alacak olan başkan Yarımca, başarılı hizmetlerinden dolayı 5 yılda 5 ödül aldı.

/ DENİZLİHABER / 28 Kasım 2013 Perşembe, 17:40

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Mebus Dergisi okurları tarafından yılın en başarılı başkanı seçildi. Yarın Ankara’da düzenlenecek törende ödülünü alacak olan Başkan Yarımca,  5 yılda 5 ödül alarak bölgenin en başarılı belediye başkanı unvanına sahip.

2009 yılında yapılan seçimlerde %69 oy oranı ile Ege Bölgesi’nde rekor bir sayıyla belediye başkanlığını kazanan Yarımca,  aldığı ödüllerle de adını duyurdu.

Mebus Dergisi’nin okurları arasında yaptığı ankette en başarılı ilçe  belediye başkanı seçilen İsmail Yarımca, “30 yıllık siyaset hayatımda 5. kez bu gururu yaşamaktayım. Bu ödül ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızla, belediye meclis üyelerimizle ve belediye personelimizle almaya hak kazandık. Önümüze çıkan her türlü engellerin üstesinden gelerek, mazlumların yanında, haklının yanında olarak ve Cenab-ı Allah takdiriyle kazandık. Yaptığımız bu hizmetler önümüzdeki yıllar boyunca unutulmayacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı