REKLAMI GEÇ

Yarımca: Sıra köylerde

Yarımca: Sıra köylerde

Yarımca, 5 yılda ilçe merkezinde alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, “30 Mart Yerel seçimlerinde, belde ve köylerimize hizmet etmek için adayım” dedi.

/ DENİZLİHABER / 31 Ocak 2014 Cuma, 10:35

ŞENGÜL BOZ
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, 30 Mart Yerel seçimlerinde yeniden aday. Seçmenlerinden ikinci kez yetki isteyen Yarımca, Kale ilçesinde alt yapı çalışmalarının yanı sıra eğitimden sağlığa, kültür ve turizm alanlarında çok sayıda projeyi hayata geçirdiğini vurguladı.

174 BİN METREKARE KİLİT TAŞI DÖŞEDİK
Ana caddelerde enerji nakil hattı çalışmaları nedeniyle üst yapı çalışması yapılmadığını söyleyen Yarımca, 460 sokakta üst yapı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Toplam 174 bin metrekarelik kilit taşı döşediklerini vurgulayan Yarımca, “İlçe merkezinde cadde ve sokaklarında çalışmalarımızı tamamladık. Ancak, köy yollarımız çok kötü. 30 Mart yerel seçimlerden sonra yeniden göreve gelirsem ilçe merkezinde gerçekleştirdiğimiz tüm belediye hizmetlerimizin aynısı belde ve köylerimizde de yapılacak. Şu anda köy yollarımızdan araç geçemiyor” dedi.

SON 15 YILI ARŞİVLEDİK
Belediye hizmetleri, bütçesi ve yatırımlarını geriye dönük olarak dijital ortamda arşivlenmesi için çalışmaların tamamlandığını da dikkat çeken Yarımca, “Kale belediyesinin son 15 yılının arşivini dijital ortama aktardık. Kale belediyenin bütçesi, yatırımları, projeleri ve meclis çalışmaları ile ilgili tüm bilgileri internet ortamından denetleyebilir, bilgi alabilir” diye konuştu.

“YÜZDE 70 OYLA SEÇİLDİM”
Yarımca, 2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den yüzde 70 oyla seçildiğini hatırlatarak, “30 Mart yerel seçimlerinde yeniden belediye başkanlığına talip oldum. ‘Başın Düşerse Dara Sabır İsmail’i Ara’ sloganıyla seçildim ve 5 yıl görev yaptım. Şimdi sıra köylerimizde. 25 köy ve 2 beldemize hak ettiği hizmeti alması için göreve talip oldum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı