REKLAMI GEÇ

Yarımca’dan teşekkür plaketi

Yarımca’dan teşekkür plaketi

Denizli’nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca, ilçeye hizmet eden il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarına teşekkür plaketi verdi.

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2013 Perşembe, 14:14

ŞENGÜL BOZ

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, 2009-2014 yılları arasında ilçeye hizmet eden İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle ve köy muhtarlarıyla yemekte biraraya geldi.

Yarımca, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında Kale’ye hizmet etmiş hizmet erlerini bir araya getirdiklerini ifade ederek, “Seçildiğimizden bu yana ilçemize ve ilçemize bağlı köylerimizde güzel hizmet etmek için çalıştık. Belediye hizmetlerimizi merkezde kalmayıp köylerimize kadar ulaştırdık. Köy muhtarlarımızdan gelen talepleri, belediyemizin imkanları doğrultusunda karşılamaya çalıştık. Çalışma döneminizdeki emeklerinizden dolayı onurlandırmak istedik. Diğer partilerin adayı da belli olmadan tüm bir araya gelelim istedik. Çünkü seçim takvimi girdiğinde böyle bir çalışmanın içerisine girildiğinde farklı noktalara çekileceğini düşündüğümüz için, bugün bu toplantıyı gerçekleştirdik” dedi.
denizli-kale-belediye-baskani-yarimca-ic

Yarımca, konuşmasını şöyle devam etti: “Kale’ye hizmet için yola çıktık. Bundan dolayı mutlu gururu içerisindeyiz. 4,5 yıldır sürdürdüğümüz köyleri hizmet süreci içerisinde yaptığımız gibi üç ay zaman zarfı içerisinde elimizden gelen hizmetleri sizin talepleriniz doğrultusunda hiçbir karşılık beklemeden yapamaya devamedeceğiz. Halkımız teveccüh gösterirse hepimiz görevimize devam edersek birlikte çalışmayı devam ederek hizmetlerimizi bir yenilerini eklemek istiyoruz.”

Konuşmanın ardından Yarımca, ilçeye hizmet edenlere plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı