REKLAMI GEÇ

Başkan Hayla, belediye başkanlığına talip

Başkan Hayla, belediye başkanlığına talip

Denizli’nin Kale İlçesi’nde 4 yıldan beri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan Erkan Hayla, belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2013 Pazartesi, 10:46

ŞENGÜL BOZ
Kale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Hayla, Ak Parti ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında belediye başkanlığına aday müracaatını yaptığını belirtti. Kale’ye ve Kale’nin vefakar insanlarına hizmet etmek amacıyla aday adayı olduğunu belirten Hayla, 20 yıldan beri Kale’de esnaflık yaptığını ve 4 yıldan beri de Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığını yürüttüğünü söyledi.

“KALE’Yİ KALELİLER YÖNETECEK” 
Hayla yaptığı açıklamasında, Kale’yi 22 bin nüfusuyla ayrımcılık yapmadan temsil etmek,Kale yi Kalelilerle yönetmek,Tarihi,Kültürü ve Türkiye sathında girişimci insanlarıyla tanınan bu şirin ilçeye olan vatandaşlık borcunu ödemek için belediye başkanlığına talip olduğunu vurguladı.

Hayla açıklamasını şöyle devam etti:
“Ak Parti bayrağını Kale’ye dikerek,iktidarın gücünü yeniden Kalemize getirmek maksadı ile 2014 yerel seçimlerinde Kaleden aday adayı oldum.Bu kutsal görevi alabilmek şerefine nail olursak eğer,herkesin,her mahallenin temsil edildiği bir ekip oluşturarak bıkmadan usanmadan ,yormadan yorulmadan terimizin son damlasına kadar Kale ve Kaleliler için çalışacağız.Ekonomisi tarım hayvancılık ve ticaret üzerine kurulu olan ilçemizde bu faaliyetleri geliştirmek,bu uğurda yeni alternatifler üretip en güzel projelerle hizmet vermek,eğitim öğretime öncelik tanımak asıl hedefimiz olacaktır. Ben yaptım oldu mantığıyla hareket etmeden,yıllardır söylenip uygulanmayan kent konseyini oluşturarak istişareyle yönetilen bir Kale için var gücümüzle çalışacağız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı