REKLAMI GEÇ

Denizli’nin Kale İlçesi’nde festival coşkusu

Denizli’nin Kale İlçesi’nde festival coşkusu

Denizli’nin Kale ilçesinde 18. Geleneksel Kale Biber Festivali Halk Konserleri ve Yağlı Pehlivan güreşleri başladı. 4 gün sürecek olan festivalin ilk gününde Denizli ve çevre illerden büyük katılım sağlandı.

/ DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2012 Cuma, 13:40

Sabah saatlerinde Kale Kaymakamı Serap Özmen, Garnizon Komutanı Kıdemli Başcavuş Bahtiyar Doğan, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ve tertip komitesi Atatürk Büstüne çelenk koyarak başlarken, ardından kortej yürüyüşü yapıldı.
Festivalde Kale’nin Ferdisi olarak bilinen ilçe sanatçısı Yüksel Kaysel’in sahne adı. Ardından Ankaralı Ayşe sahneye çıktı. Ankaralı Ayşe, protokol üyelerine çay dağıtan görevlinin elinden çay tepsisini alarak protokole çay dağıtırken, vatandaşların arasında gezerek şarkıları beraber söyledi.

Ardından Yusuf Güney hayranlarının ilgisi eşliğinde sahne zorlanarak çıktı. Son çıkardığı şarkılarla giriş yapan Güney, genç kızlar sanatçıyı daha da yakından görebilmek için birbirleriyle yarıştı. Söylediği parçaları eşlik eden vatandaşların bazıları bu anı telefonlarıyla ölümsüzleştirmek istedi. Engelli vatandaşları gören sanatçı Yusuf Güney onlarla hatıra fotoğrafı çekilirken, uzun süre sahnede kaldı.
Program sonunda Başkan Yarımca sanatçılara Kale biberi hediye etti.

Yorumlar

merve   -  Bağlantı 10 Mart 2013, 18:37

keşke gelseniz çok güzel bir gündü inşallah kalede olmayanlar gelebilir inan bu kadar güzel bir konser hayatımda görmedim

merve   -  Bağlantı 10 Mart 2013, 18:35

çok güzeldi herkesin katılmasını tavsiye ederim inşallah onlarda gelir ve kalemizi görüp beğenirler:)

merve   -  Bağlantı 14 Ekim 2012, 19:11

konse süperdi herkesin gelmesini tavsiye ederdim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı