REKLAMI GEÇ

Velilerden anlamlı kermes

Velilerden anlamlı kermes

Denizli’nin Kale ilçesinde Yatu Otomotiv Hürriyet İlkokulu ve Ortaokulu aile birliği ve yöneticileri tarafından bahar kermesi düzenlendi. Aileler, kermesten elde ettikleri geliri okula bağışladılar.

/ DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2013 Cuma, 11:43

Denizli’nin Kale İlçesi’nde eğitim-öğretime devam eden Yatu Otomotiv Hürriyet İlkokulu ve Ortaokulu, bahar kermesi düzenledi. Okul yararına düzenlenen kermeste, veliler evlerinde hazırladıkları pasta, börek gibi yöresel tatları sergiledi.

Kermese Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Yatu Otomotiv Hürriyet İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Gültekin, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Üstek, protokol üyeleri, daire amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Üstek okul yararına düzenlenen bahar kermesinin yoğun ilgi gördüğünü belirterek “Her sene geleneksel hale getirdiğimiz bahar kermesleri vatandaşlarımız tarafından beğenilerek takip ediliyor. Velilerimiz evde hazırladıkları ürünlerin satışını yaparak okulumuza maddi anlamda katkı sağlanıyor”dedi.

Okul Müdürü Ramazan Gülltekin bahar kermesi öğrencilerin motivasyonun artması açısında yararlı olduğunu belirterek kermesin, her yıl düzenli olarak gerçekleştirileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı